Zonne-energie met zekerheid? Kies voor RoXa Duurzaam Advies!

Heeft u ruimte over op het dak van uw bedrijfspand? Zonnepanelen zijn dan hoogstwaarschijnlijk een interessante oplossing voor u. En u bent ook nog eens duurzaam bezig!

RoXa Duurzaam Advies is erkend dealer van Autarco zonnepanelen. Autarco is een leverancier van geïntegreerde technologieën voor zonnepanelen, die eigenaren en installateurs van zonnepanelen wereldwijd zekerheid bieden. Waar andere zonne-energie systemen worden geassembleerd met onderdelen van verschillende merken, fabriceert Autarco alle onderdelen zelf en heeft Autarco ook zelf de software ontwikkeld om u en ons extra veiligheid te bieden.

Autarco zonnepanelen bieden u het beste van twee werelden. Van cruciaal belang zijn prestaties, betrouwbaarheid en minimaal risico in uw business case maar ook op esthetica blinken zij uit. De cellen zijn ontworpen met een focus op betrouwbaarheid, optimale stroomconversie en ecologische duurzaamheid en de geavanceerde lichtopnametechnologie levert superieure prestaties, zelfs in het zwakste licht.

Zonne-energie met zekerheid
Uw Autarco-systeem wordt geleverd met een kWh-garantie: een garantie voor energieprestaties gemeten in kilowatturen. Als uw Autarco PV-systemen voor zonne-energie minder produceren dan gegarandeerd, krijgt u uw geld terug tegen een vaste prijs per gemiste kWh. De kWh garantie is er tot maximaal 15 jaar en is de eerste, revolutionaire verzekerde garantie in de zonnepanelen industrie.

Meer informatie over Autarco zonnepanelen

Wel de wens voor zonnepanelen maar niet de financiële middelen?
RoXa Duurzaam Advies kan met u de mogelijkheden van financiering doornemen. Ook kunnen we kijken naar de mogelijkheid tot het huren van uw dak(en).

Geïnteresseerd? Maak nu vrijblijvend een afspraak met RoXa Duurzaam Advies om uw mogelijkheden te bespreken.
Maak nu uw afspraak