Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Roxa Duurzaam Advies, Noorderhaven 59, 8861 AK Harlingen, handelend onder kamer van koophandel  nummer 65005228.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Roxa Duurzaam Advies kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Roxa Duurzaam Advies, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Roxa Duurzaam Advies verstrekt.

Bij Roxa Duurzaam Advies kunnen de volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

Je voor- en achternaam
Je adresgegevens
Je telefoonnummer
Je e-mailadres

Aanvullende informatie die nodig is voor de specifieke dienst waarvan je gebruik wilt maken. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

Waarom Roxa Duurzaam Advies deze gegevens nodig heeft:
Roxa Duurzaam Advies verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Daarnaast kan Roxa Duurzaam Advies je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoelang Roxa Duurzaam Advies gegevens bewaart:
Roxa Duurzaam Advies bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard als er geen overeenkomst tot stand gekomen is.

Delen met anderen
Roxa Duurzaam Advies verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Roxa Duurzaam Advies worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Roxa Duurzaam Advies gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Roxa Duurzaam Advies maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van Roxa Duurzaam Advies bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, zonder het adres van je computer (het IP-adres wordt geanonimiseerd), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Roxa Duurzaam Adviese te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.Roxa Duurzaam Advies heeft hier geen invloed op.

Roxa Duurzaam Advies heeft Google geen toestemming gegeven om via Roxa Duurzaam Advies verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@roxaduurzaamadvies.nl. Roxa Duurzaam Advies zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Je hebt te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij je persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Beveiliging en SSL
Roxa Duurzaam Advies neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Roxa Duurzaam Adviese maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door Roxa Duurzaam Advies verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Roxa Duurzaam Advies op via info@roxaduurzaaamadives.nl

Contact
https:/roxaduurzaamadvies.nl is een website van Roxa Duurzaam AdviesRoxa Duurzaam Advies is als volgt te bereiken:

Postadres: Noorderhaven 59 8861 AK Harlingen
Vestigingsadres: Noorderhaven 59 8861 AK Harlingen
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 65005228

Telefoon: 06 575 722 82
E-mailadres: info@roxaduurzaamadvies.nl

Wijzigingen in het privacybeleid
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie.

Geïnteresseerd? Maak nu vrijblijvend een afspraak met RoXa Duurzaam Advies om uw mogelijkheden te bespreken.
Maak nu uw afspraak