Zonne-energie met zekerheid

Uw Autarco-systeem wordt geleverd met een kWh-garantie: een garantie voor energieprestaties gemeten in kilowatturen. Als uw Autarco PV-systemen voor zonne-energie minder produceren dan gegarandeerd, krijgt u uw geld terug tegen een vaste prijs per gemiste kWh. Het is echt zo simpel. Uw installateur gebruikt de Autarco-software om uw dak nauwkeurig te analyseren en de verwachte prestaties te modelleren op basis van het systeemontwerp, uw locatie, dakdetails en een exact schaduwprofiel. Na installatie zal Autarco een technische due diligence uitvoeren en een of meer kWh-garantiecertificaten, elk voor een periode van 5 jaar. Elke kWh-garantie wordt gegarandeerd door Lloyd’s of London. Met Autarco genieten u en wij van de gemoedsrust dat u weet dat uw investering in zonne-energie wordt beschermd.

Zonne-energie met zekerheid
Autarco is een leverancier van geïntegreerde technologieën voor zonnepanelen, die eigenaren en ons als installateur van zonnepanelen wereldwijd zekerheid bieden. Waar andere zonne-energie systemen worden geassembleerd met onderdelen van verschillende merken, fabriceert Autarco alle onderdelen zelf en heeft Autarco ook zelf de software ontwikkeld om u en ons extra veiligheid te bieden.

Zekerheid
Met Autarco kunnen u en wij focussen op wat echt belangrijk is. Wees gerust, met Autarco bent u er zeker van dat de zonnepanelen optimaal presteren.

Eenvoud
Onze benadering maakt uw keuze voor zonnepanelen zo eenvoudig en risico-vrij mogelijk. Eén merk. Eén complete oplossing.

Betrokkenheid
Autarco blijft als merk betrokken en lange termijn stakeholder in de prestaties van uw investering en respecteert uw bijdrage aan de energietransitie.

Wil je meer informatie ontvangen over Autarco zonnepanelen?
neem contact met ons op