Even voorstellen, Nicole Wessels

Na het betrekken van een kantoorpand afgelopen jaar, ben ik trots u te mogen melden dat de groei die RoXa doormaakt nu ook resulteert in het aantrekken van een eerste medewerkster, Nicole Wessels:

Ik wil me graag aan u voorstellen als nieuwe medewerker van RoXa. Mijn naam is Nicole Wessels, ik ben 34 jaar, en samen met mijn man Adriaan en dochter Esmée bijna 20 jaar woonachtig in het sfeervolle centrum van Harlingen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om films te kijken, af te spreken met vrienden of iets lekkers te gaan koken.
Tijdens mijn studie wist ik dat vertegenwoordiger worden mijn uiteindelijke doel zou zijn. Mijn droom kwam uit toen ik door een leraar van school werd voorgesteld aan een groothandel in bakkerij -en horecaproducten waar ik ook daadwerkelijk aan de slag mocht. Ik heb hier erg veel mogen leren en gezien hoe de commerciële wereld in elkaar steekt.
Na de komst van onze dochter deed ik een stapje terug en ben ik in mijn woonplaats werk gaan zoeken. Ik moest erg wennen aan de andere functies die ik hier heb uitgeoefend. Met name de vrijheid, zelfstandigheid en het contact met veel verschillende mensen voelde als vertegenwoordiger altijd als een warm bad. Gelukkig vond ik hierin uiteindelijk ook wel mijn weg.
Maar… met ingang van 1 februari mag ik toch mijn vleugels weer gaan uitslaan als vertegenwoordiger in dienst van RoXa. Ik heb er heel veel zin in en zie het als een ultieme uitdaging voor mijzelf en ben er dan ook van overtuigd dat deze samenwerking een succes wordt.
We spreken elkaar vast snel bij RoXa! Tot dan…

Ontstaan van RoXa

Allereerst wil ik me graag even kort voorstellen aan u. Mijn naam is Robbin Elzinga, geboren op 13 mei 1985 in Harlingen. Gelukkig getrouwd met Ingrid en vader van zoon Xavi. Al van kleins af aan was het een droom om ondernemer te worden. Sinds 2014 heb ik die droom in vervulling laten gaan door met mijn bedrijf RoXa van start te gaan. Het idee voor RoXa is ontstaan in de jaren dat ik als Accountmanager voor met name KPN, de zakelijke markt bediend heb. Vanuit die hoedanigheid heb ik continu in contact gestaan met ondernemers en hun personeel. Daardoor weet ik hoeveel behoefte er is aan externe adviseurs / specialisten. Dat werd nog eens bevestigd sinds ik met RoXa van start ben gegaan. RoXa ontzorgt ondernemingen van a tot z!

In 2014 ben ik vanuit huis begonnen met het analyseren van kostenposten waar contracten aanhangen. Sinds mei 2016 voeren wij onze werkzaamheden uit vanuit ons kantoor aan de Stationsweg 2 in Harlingen. Eind 2016 heb ik de keus gemaakt om ons aanbod in diensten te beperken tot de inkoop van energie voor bedrijven en het beheren van de daarbij behorende contracten. Deze keuze is gemaakt vanwege het simpele feit dat hier de meeste vraag naar is. Vanaf februari 2017 zal Nicole Wessels in dienst treden bij RoXa. Nicole zal in de functie van Accountmanager haar eigen klantenbestand gaan opbouwen. Ik zal zelf vanaf 2017 de focus leggen op het beheren en ontzorgen van de bestaande klanten. Tevens zal RoXa in de loop van 2017 EPA gecertificeerd zijn, hierover tzt meer. Leuk feitje; voor onze zakelijke klanten realiseerden wij tot december 2016 een gemiddelde besparing van 37% op hun energiekosten. Een percentage waar we trots op zijn.
Kortom, RoXa is volop in beweging om haar klanten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.